EQ   I   Lundtoftevej 287   I   2800 Kgs. Lyngby   I   Tlf: 40 38 36 69

 

Carsten Dahl

Civiløkonom, ansvarshavende. Har drevet selvstændig konsulentvirksomhed siden 1988. Først sammen med M4 Scandinavia A/S og den norske professor i idrætspsykologi,

Willi Railo, og herefter i eget regi med EQ.

carstendahl@eq.dkTrine Nielsen

Cand. Mag, tilknyttet EQ med base i Lyngby. Er uddannet på Københavns Universitet med speciale inden for sprog og psykologi.

eq@eq.dkErik Karlsson

Civiløkonom og tilknyttet EQ med base i Lyngby. Er oprindeligt uddannet i den finansielle sektor og har herefter virket som konsulent og kursusinstruktør i mange år.

eq@eq.dkBent Larsen

Har mere end 20 års erfaring fra konsulentbranchen og er oprindeligt uddannet inden for salg, marketing og indkøb. Er tilknyttet EQ med base i Århus.

eq@eq.dkSimon Egenfeldt-Nielsen

Cand. Psych. og har en PhD i IT, computerspil og læring og har i flere år arbejdet med området. Har skrevet bøgerne 'Den digitale leg - om børn og computerspil' og 'Digitale udfordringer', og er i øvrigt forfatter til flere artikler og rapporter om emnet. Er tilknyttet EQ med base i København.

eq@eq.dk

HOME   I   OM EQ   I   UDVIKLING & FORANDRING   I   REKRUTTERING & ANSÆTTELSE   I   KONSULENTER   I   TÆNK   I   KONTAKT