EQ   I   Lundtoftevej 287   I   2800 Kgs. Lyngby   I   Tlf: 40 38 36 69 

 

  OM E Q

HOME   I   OM EQ   I   UDVIKLING & FORANDRING   I   REKRUTTERING & ANSÆTTELSE   I   KONSULENTER   I   TÆNK   I   KONTAKT

Emotional Quality (=følelsesmæssig intelligens) er et begreb, som sammenfatter en række emotionelle evner og færdigheder. Følelsesmæssig Intelligens handler dybest set om at bruge egne og andres ressourcer på en god og meningsfuld måde. EQ (=emotional qualities) kan til forskel fra IQ udvikles hele livet igennem. Det forudsætter blot, at du skaffer dig viden og indsigt om dig selv, og at du har viljen til forandring.


EQ har med årene også udviklet sig til et bredt netværk af konsulenter med en alsidig faglig baggrund. Derfor har vi i EQ mulighed for at tiilbyde unikke programmer til virksomheder og ledere.


Vi er organiseret i 2 teams:


Udvikling & forandring

Rekruttering & ansættelse


Vi tænker, at en virksomhed står og falder med mennesker, - kunder og medarbejdere.

Vi bidrager til vores kunders succes ved at hjælpe dem med at sætte bedste hold

og vinde kunderne!

Vi har været på markedet siden 1988. Vi er ikke det største konsulenthus i Danmark, men anerkendte for det ,vi arbejder med.


Vi er et team af erhvervspsykologer og civiløkonomer der:


Arbejder med udvikling af de menneskelige ressourcer med fokus på at skabe konkurrence- og handlekraft.


Medvirker i ansættelsesprocesser med henblik på at skabe et beslutningsgrundlag, der også perspektiverer kandidatens profil og potentiale til præstation.