EQ   I   Lundtoftevej 287   I   2800 Kgs. Lyngby   I   Tlf: 40 38 36 69

 

Vi modtager ugentligt adskillige henvendelser fra mennesker, som er på udkig efter nyt job/karriere.

Det har vi taget konsekvensen af og tilbyder nu optagelse i vores emnebank. Vi kan naturligvis ikke garantere dig nyt job, men ved at give os dit CV har du under alle omstændigheder øget dine muligheder for et spændende karriereskift.


Idet vi helst vil bruge vores tid på kontoret til at skabe muligheder for vore kunder, vil vi kontakte dig for et eventuelt næste skridt, snarere end du at du ringer til os for at følge op på situationen og muligheder.

Du er selvfølgelig velkommen til at sende en e-mail, hvis du ikke længere ønsker at være optaget i vores database eller har relevante ændringer til dit CV.


Vi takker for den tillid, du viser os ved at sende os dine data, og vi vil selvfølgelig kun udlevere dit CV efter forudgående aftale med dig. Det tager ca. 15 min. at udfylde skemaet.


Ved indsendelse af nedenstående CV giver du dit samtykke til, at EQ Search & Selection registrerer og opbevarer de afgivne personlige data og oplysninger.


Dit samtykke kan til enhver tid skriftligt tilbagekaldes, hvorved de registrerede data og oplysninger om dig slettes snarest muligt.


>> Påbegynd udfyldelse af CV

Erhvervsservice


CV bank


Jobmuligheder


Kontakt

  SEND DIT CV

130660-0521

HOME   I   OM EQ   I   UDVIKLING & FORANDRING   I   REKRUTTERING & ANSÆTTELSE   I   KONSULENTER   I   TÆNK   I   KONTAKT

udfyld.html.html